Laatste Nieuws

6 Prangende vragen voor 13 Reasons Why seizoen 4

13 Reasons Why Netflix seizoen 3

De dertien afleveringen van 13 Reasons Why seizoen 3 werden op vrijdag 23 augustus toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In het derde seizoen draaide het om de moord op Bryce Walker. We weten inmiddels wie verantwoordelijk is voor de moord op Bryce, maar hij is niet degene die ervoor wordt opgepakt. Voor het vierde en laatste seizoen zijn we achtergebleven met flink wat prangende vragen waarop we antwoord hopen te krijgen. In dit artikel vind je de zes belangrijkste vragen.

1. Komt Alex weg met wat hij gedaan heeft?

We trappen maar gelijk af met de belangrijkste vraag. Zal Alex gestraft worden voor hetgeen hij gedaan heeft? De vriendengroep houdt de lippen stijf op elkaar, maar één ding is zeker: Alex is verantwoordelijk voor de dood van Bryce Walker. Alhoewel hij de zwaargewonde Bryce eerst nog lijkt te willen helpen aan de waterkant, kiest Alex er vervolgens toch voor om hem in het water te gooien. Daar verdrinkt Bryce.

2. Wordt Zach nog gestraft voor wat hij Bryce deed?

Niet alleen Alex heeft iets te maken op de moord op Bryce Walker. Zach gaf zichzelf aan bij de politie nadat hij ervan overtuigd was dat hij verantwoordelijk was voor zijn overleden. Tijdens de Homecoming-wedstrijd zorgde Bryce voor een zware blessure van Zach waardoor zijn sportcarrière voorbij is.

Om wraak te nemen, achtervolgt Zach Bryce om hem aan de waterkant te confronteren. Uiteindelijk trapt hij Bryce zeer waarschijnlijk een gebroken arm en gebroken knie. Zach wordt niet opgepakt voor moord, maar zal hij alsnog vervolgt worden voor hetgeen hij Bryce aandeed?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?