Laatste Nieuws

5 brandende vragen voor Dead to Me seizoen 2

Dead to Me is deze week verlengd met een tweede seizoen. Dat is maar goed ook, aangezien we achter werden gelaten met een enorme cliffhanger. Er liggen heel wat lijntjes open voor het tweede seizoen, daarom hebben we vijf grote vragen op een rijtje gezet waar in Dead to Me seizoen 2 antwoord op moet komen.

– Wie heeft Steve neergeschoten?

Het eerste seizoen eindigt met het shot dat Steve neergeschoten in het zwembad van Jen dobbert. Het ligt voor de hand dat Jen hem heeft neergeschoten, maar zijn we bij Dead to Me niet al vaker compleet op het verkeerde been gezet? Charlie en Henry waren ook thuis, de buurvrouw van de Mexicaanse lasagne bleek ook uitstekend met geweren om te kunnen gaan of is er een onbekende in het spel? Het slot van Steve zal hoe dan ook een grote rol spelen in seizoen 2.

– Waar laten Jen en Judy het lichaam?

Want hoe gaan Jen en Judy het lichaam van Steve wegwerken? De politie zit achter Steve aan en ze staan met enige regelmaat aan de deur bij Jen vanwege diverse verdenkingen. En hoe wordt alles opgeruimd zonder dat ze sporen achterlaten? Tenslotte, wat hebben de nieuw aangesloten beveiligingscamera’s allemaal vastgelegd? Want dat kan wel eens heel belastend worden…

– Worden Jen en Judy weer vriendinnen?

Na de bekentenis van Judy aan Jen dat zij degene was die haar man Ted heeft aangereden zijn de twee uit elkaar gegroeid. Judy stond op het punt om zichzelf ook te laten aanrijden, maar juist op dat moment belde Jen dat ze naar huis moest komen. Nu ze weet wat de rol is geweest van Steve, sluit Jen toch Judy weer in haar armen?

– Wordt Judy aangeklaagd voor de moord op Ted?

Jen heeft in de tussentijd wel aan de politie laten weten dat Judy de moordenaar is van haar man. Detective Perez lijkt inmiddels ook overtuigd van de schuld van Judy, maar ze heeft geen enkel bewijs. Of is de motorolie in de garage voldoende? En kan Judy nog straf ontlopen doordat ze Steve heeft aangegeven?

– Komen ‘zakenpartners’ van Steve nog op zoek naar het geld?

Judy heeft de witwaspraktijken van Steve namelijk blootgelegd aan de politie. In één van de laatste momenten dat Steve nog in leven was zagen we hem driftig bellen met zijn ‘zakenpartners’. Judy heeft ook nog eens al het geld van de rekening gehaald. Komen de ‘zakenpartners’ naar Steven op zoek en vervolgens eigenlijk naar het geld? Dat kan wel eens een nieuw problemen worden voor Judy en Jen.