Laatste Nieuws

4 Prangende vragen voor Virgin River seizoen 2

Het tweede seizoen van Virgin River is onderweg naar Netflix. Vanaf vrijdag 27 november kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met gloednieuwe afleveringen. Het einde van het eerste seizoen liet ons achter met aardig wat vragen. In dit artikel vind je vier prangende vragen voor Virgin River seizoen 2.

1. Wat is er gebeurd met Paige en Christopher Lassiter?

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: Wat is er gebeurd met Paige en Christopher Lassiter? Het is overduidelijk dat Paige een groot geheim met zich meedraagt. Preacher kwam er al achter dat ze inmiddels voortvluchtig is en dat haar eigenlijke naam Michelle Logan is. Het duurt niet lang totdat het volledig misgaat. Als Preacher wil kijken hoe het met Paige en Christopher gaat, kan hij ze nergens vinden. Wat hij wel vindt, is een huis met bloed op de grond. Wat is er gebeurd met Paige en Christopher? Zien we de twee nog terug?

2. Komt Mel nog terug naar Virgin River?

Het einde van Virgin River seizoen 1 liet ook in het midden of Melinda Monroe nog terug zou keren. Even leek ze het helemaal gevonden te hebben met Jack, maar haar hele wereld stortte in toen ze erachter kwam dat zijn ex Charmaine zwanger is. Mel besluit haar koffers te pakken en lijkt te vertrekken uit Virgin River, maar komt ze nog terug? En wat voor gevolgen heeft de aanstaande baby op de relatie van Jack en Mel?

3. Komt het nog goed tussen Doc en Hope?

Niet alleen de relatie van Jack en Mel verliep stroef, ook Hope en Doc kunnen er wat van. Hope bemoeit zich het liefst met alles en iedereen in het stadje Virgin River, maar daar zit niet iedereen op te wachten. In het eerste seizoen zag het er even naar uit dat ook haar huwelijk met Doc niet meer te redden viel, maar de echte scheiding zet ze niet door. Komt het dan toch nog goed tussen Hope en Doc?

4. Hoe moet het verder met Brady?

Brady heeft een bijzonder verhaal in Virgin River. Niemand weet precies wat er gebeurd is in de oorlogstijd en waarom Jack ervoor kiest om Brady keer op keer kansen te geven. In het tweede seizoen gaan we meer te weten komen over hun band. Voor nu is het vooral de vraag of Brady opnieuw een kans krijgt van Jack. Komt hij nu eindelijk op het goede pad terecht?

Lees alles over de nieuwe castleden voor seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?