Laatste Nieuws

4 Prangende vragen voor La Casa de Papel seizoen 5

Veel liefhebbers hebben het vierde seizoen van La Casa de Papel inmiddels al weer afgekeken. De cliffhanger maakte duidelijk dat er nog een vijfde seizoen van de Spaanse misdaadserie aan gaat komen, en daarin zullen veel vragen beantwoord moeten gaan worden. Hieronder de vier meest prangende vragen voor La Casa de Papel seizoen 5.

1. Is de overval van de Banco de Espana nu mislukt?

In de slotepisode van seizoen 4 zagen we hoe het weliswaar lukte om Raquel Murillo (‘Lissabon’) weer naar binnen bij de plaats delict te krijgen, maar tegelijkertijd wist politiebazin Alicia Sierra de locatie van De Professor te traceren. In de cliffhanger zagen we hoe ze het meesterbrein van de overval onder schot houdt. Is de overval door de bende nu dan ook mislukt? Of gaan ze zonder De Professor door?

2. Is Tatiana (de ex-vrouw van Berlin) ook Alicia?

Het begint er meer en meer op te lijken dat Alicia Sierra in seizoen 1, 2 en 3 al te zien is geweest in de serie. Maar toen als Tatiana, de ex-vrouw van Berlin. Op de sociale media raken steeds meer kijkers overtuigd van deze hardnekkige theorie. En gaat dit dan positief uitpakken voor De Professor en zijn bende, aangezien Alicia hem onder schot hield bij de cliffhanger, of bezorgt dit hem juist een extra groot probleem?

3. Hoe gaat het aflopen met gijzelaars Gandía en Arturo?

Van Gandía zagen we, nadat hij Nairobi heeft weten om te leggen, dat hij in het slot van de bloedstollende laatste aflevering werd overmeesterd. Weet hij zich alsnog los te werken en de bende verder te saboteren? En wat gaat er gebeuren met zijn collega opstandige gijzelaar, Arturo? Het nieuwe bendelid Julia heeft hem in zijn been geschoten, en aantijgingen van verkrachting maken het er niet rooskleuriger op voor ‘Arturito’.

4. Is seizoen 5 het laatste seizoen van La Casa de Papel?

Nu er steeds meer mensen komen te overlijden binnen de bende, lijkt nóg een overval na de Banco de Espana uitgesloten. Betekent dit ook dat er geen seizoen 6 gaat komen? Of mogen we een compleet nieuwe cast verwachten, en gaat La Casa de Papel toch nog langer door? Wij hopen in ieder geval van wel, want getuige al deze prangende vragen houdt de serie de gemoederen flink bezig!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?