Laatste Nieuws

4 Prangende vragen voor Elite seizoen 4

Na de spectaculaire ontknoping van seizoen 2, waarin de verdwijning van hoofdrolspeler Samuel centraal stond, verscheen begin maart het derde seizoen van Elite op Netflix. Daarin werd Polo door één van zijn schoolgenoten op Las Encinas vermoord. De dader is inmiddels bekend (Lu), maar er staan nog genoeg vragen richting seizoen 4 open.

1. Gaat Lu vrijuit voor de moord op Polo?

Lu stak Polo uiteindelijk neer, maar alles wijst erop dat ze er niet voor gepakt zal worden. De gehele vriendengroep besloot haar namelijk uit de wind te houden door allen een niet kloppend verhaal bij de politie neer te leggen, en door allemaal hun vingerafdruk op de fles waarmee Polo neer werd gestoken achter te laten.

2. Welke personages zien we terug in seizoen 4?

De kans is groot dat we de nodige hoofdrolspelers uit moeten gaan zwaaien voor het vierde seizoen. Onder meer Carla, Nadia en Lu vertrekken namelijk naar het buitenland voor een studie. Zij gaan allen hun eigen weg. Fans van Elite zitten daarom met de handen in het haar: we gaan toch niet afscheid moeten nemen van alle geliefde personages uit de eerste drie seizoenen? Daar lijkt het wel op, want de acteur die Polo speelt verklapte al dat ‘in seizoen 3 de cirkel voor veel personages rond is gemaakt’..

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?