Laatste Nieuws

4 dingen die je nog niet wist over Sweet Magnolias

Romantische dramaseries doen het de laatste jaren uitstekend op Netflix en fans van het genre kunnen hun hart sinds kort dan ook ophalen met Sweet Magnolias. Met een 7,4 op IMDb en al wekenlang een plek in de top 10 op Netflix, is de serie nu al een succes. In dit artikelen nemen we je mee naar vier dingen die je mogelijk nog niet wist over Sweet Magnolias.

1. Maddie Townsend werd bijna niet gespeeld door JoAnna Garcia Swisher

Maddie Townsend is één van de vaste gezichten in Sweet Magnolias. Toch had het niet veel gescheeld of we hadden niet JoAnna Garcia Swisher als Maddie gezien, maar Monica Potter. Waarom uiteindelijk afgestapt is van Potter en Swisher is onduidelijk. Laatstgenoemde was in het verleden al te zien in onder meer American Pie 2, A-List en The Internship.

2. Noreen wordt gespeeld door Jamie Lynn Spears

Misschien is het je opgevallen, maar het kan je ook volledig zijn ontgaan… Noreen wordt gespeeld door niemand minder dan Jamie Lynn Spears, het zusje van Britney Spears. Eerder was Jamie Lynn al te zien in onder meer Zoey 101 waar ze de hoofdrol van Zoey Brooks vertolkte. In Sweet Magnolias heeft ze de rol van Noreen te pakken, de assistente en inmiddels ook zwangere echtgenote van Bill Townsend.

3. Sweet Magnolias is gebaseerd op een bekende boekenreeks

Sweet Magnolias is inmiddels een groot succes op Netflix, maar wat je misschien niet wist is dat de serie gebaseerd is op een boekenreeks. Sherryl Woods, ook verantwoordleijk voor de boeken van Chesapeake Shores, heeft een Sweet Magnolias-reeks geschreven. Het eerste boek uit de reeks verscheen in 2007 onder de naam Stealing Home. Sindsdien zijn er elf boeken verschenen.

4. Van Sweet Magnolias is nog geen tweede seizoen besteld

Aan het eind van het eerste seizoen van Sweet Magnolias bleven we achter met heel wat vragen. Of die ooit beantwoord gaan worden, is echter nog maar de vraag. Netflix heeft namelijk nog geen groen licht gegeven voor een vervolg. In de komende maanden moet dan ook blijken of we ons op mogen maken voor een vervolg.

Wil jij als eerste weten wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!