Laatste Nieuws

4 Brandende vragen voor White Lines seizoen 2

De serie White Lines was een regelrecht succes op Netflix. De productie van maker Alex Pina stond na zijn release lange tijd in de top tien van de streamingsdienst en kende een bloedstollend einde. We weten inmiddels dat wie degene is die Axel heeft vermoord op Ibiza, maar er zijn genoeg vragen die nog géén antwoord hebben gekregen. Dit zijn de vier meest brandende vragen voor White Lines seizoen 2.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je seizoen 1 nog niet hebt gezien

– Gaat de moordenaar nog bestraft worden voor de moord op Axel?

Anna bekent de moord op Axel tegenover diens zus Zoe, maar omdat de zaak allang verjaard is kan de Spaanse politie haar in feite niets meer maken. Het is dan ook de vraag of Anna wel bestraft zal gaan worden. Misschien wel door een wraakzuchtige Zoë zelf?

– Hoe gaat het verder met Marcus?

Degene waar misschien nog wel de meeste vragen over blijven hangen is Marcus. Zo staat hij ruim 300.000 euro in de schulden bij gevaarlijke Roemeense drugsbazen, terwijl hij eigenlijk geen rooie cent meer heeft. Gaat hem dat de kop kosten? Of slaagt hij er juist in de baan bij Andreu Calafat in de wacht te slepen, om zo uit te groeien tot de nieuwe grote meneer van Ibiza? En hoe gaat het verder met de lovestory van Marcus en Kika? Zeker is dat Marcus ook in seizoen 2 weer een grote rol zal gaan spelen in White Lines.

– Hoe nu verder voor Zoë?

Zoë heeft haar taak op Ibiza volbracht: de moordenaar van broer Axel vinden. Maar het kostte haar wel haar relatie met Mike, die nu zelfs dreigt de voogdij over hun kind af te pakken. Keert Zoe terug naar Manchester? Wij vermoeden van niet, want de blondine lijkt stiekem toch hopeloos verliefd op gangsterhunk Boxer.

– Gaat Oriol de waarheid achterhalen?

En tot slot de onduidelijkheden rondom Oriol. Hij vond in de slotaflevering het kunstoog van één van de vermoorde Roemenen, waardoor hij met een simpele optelsom kan achterhalen dat Boxer degene is die hen vermoord heeft. En blijft Oriol verder in de waan leven dat niet Anna, maar híj Axel heeft vermoord? Tijdens één van zijn trips op drugs vertelt hij dat hij de moordenaar is, en daar is hij ook stellig van overtuigd. Dit is echter helemaal niet zo. Gaat Oriol dat ontrafelen in seizoen 2? De tijd zal het leren!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?