Laatste Nieuws

’13 Reasons Why seizoen 3 komt in oktober’

13 Reasons Why seizoen 2 Netflix

Het derde seizoen van 13 Reasons Why zou wel eens in oktober op Netflix kunnen verschijnen. Een officiële melding van de streamingdienst is er nog niet, maar één van de acteurs van de veelbesproken serie heeft dit naar buiten gebracht.

Zach Prusak

De opvallende uitspraak komt van Zach Prusak. De jonge acteur die in 13 Reasons Why de rol vertolkt van Jock heeft op Twitter een post verstuurd. Daarin valt te lezen dat het derde seizoen in oktober 2019 zal verschijnen. “Let’s Go!”, aldus Zach. Een officiële verklaring van Netflix is er dus nog niet.

Kort van te voren aangekondigd

De kans bestaat dat we deze pas in oktober zullen krijgen. Het tweede seizoen van 13 Reasons Why kwam in mei van 2018 en pas luttele weken voor de daadwerkelijke release kondigde Netflix aan dat het seizoen eraan kwam. Dat zou ditmaal dus zomaar weer kunnen.

Wat we al weten over 13 Reasons Why seizoen 3

Wat we wel weten is dat het derde seizoen van 13 Reasons Why nog voor 2019 staat gepland, uit 13 afleveringen zal bestaan en wordt afgewerkt zonder Hannah. In het eerste seizoen draaide het om Hannah en daarna volgde de nasleep van haar zelfmoord. Actrice Kathrine Langford liet na het tweede seizoen al weten dat voor haar het verhaal nu klaar was.