Laatste Nieuws

13 Reasons Why: releasedatum bekend en verlengd met slotseizoen

13 Reasons Why seizoen 2 Netflix

Netflix heeft heel wat nieuws over 13 Reasons Why naar buiten gebracht. Zo is de trailer van seizoen 3 verschenen, weten we de releasedatum en is een vierde en tevens laatste seizoen van de reeks besteld. Vanaf 23 augustus kunnen we aan de slag met het derde seizoen op Netflix en daarna volgt nog één laatste seizoen.

Belangrijke personage dood

De trailer van het derde seizoen van 13 Reasons Why laat direct weten waar het seizoen over zal gaan. In de trailer zien we hoe de hoofdpersonen Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin, Zach en hun vrienden in het zwart gekleed zijn. Ze zijn duidelijk in de rauw en al gauw wordt duidelijk waarom: Ze staan bij de doodskist van Bryce Walker. Zijn moeder wil koste wat het kost de waarheid achterhalen. Wie is verantwoordelijk voor de dood van Bryce? Het derde seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 23 augustus in één keer te bekijken.

13 Reasons Why seizoen 4

Tegelijkertijd met de aankondiging van het derde seizoen werd ook duidelijk dat Netflix een vierde en tevens laatste seizoen heeft besteld. Wanneer dat vierde seizoen verschijnt en uit hoeveel afleveringen hij bestaat, is nog niet bekendgemaakt. Wel is al duidelijk dat de productie van het seizoen in volle gang is en dat de jongeren in dat seizoen afstuderen. Hieronder is alvast de trailer voor seizoen 3 te bekijken.

Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 3