Laatste Nieuws

13 Reasons Why, OITNB, Elite en The Witcher releaseperiodes bekend

Netflix heeft tot op heden weinig losgelaten over de releaseperiodes van 13 Reasons Why, Orange is the New Black, Elite en The Witcher. Chief Content Officier Ted Sarandos heeft nu laten weten in welk kwartaal we de nieuwe seizoenen mogen verwachten.

Derde kwartaal

De komende maanden mogen we nog heel wat nieuwe seizoenen verwachten. Zo worden in juli Stranger Things en La Casa de Papel voorzien van nieuwe seizoenen. Daarnaast is nu duidelijk geworden dat er in het derde kwartaal nog meer volgt. Orange is the New Black krijgt in dat kwartaal zijn zevende en tevens laatste seizoen, Elite krijgt zijn tweede seizoen en 13 Reasons Why maakt zich op voor zijn derde seizoen zonder Hannah Baker.

Vierde kwartaal

Sarandos heeft ook direct een titel voor het vierde kwartaal van 2019 aangekondigd. Het gaat om The Witcher die in oktober, november of december op Netflix zal verschijnen. Andere nieuwe titels die maand zijn onder meer The Irishiman en Six Underground. Een releaseperiode van The Crown is nog niet bekendgemaakt, al wordt ook van die serie dit jaar nog een terugkeer verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer de seizoenen op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.