Laatste Nieuws

13 Reasons Why brengt in seizoen 2 veel nieuwe gezichten

13 Reasons Why Netflix tapes

De cast van 13 Reasons Why kent in het tweede seizoen maar liefst zeven nieuwe gezichten. Na het aangrijpende verhaal over Hannah Baker werd door de makers besloten om een tweede seizoen te brengen, daarin zal het onder meer gaan over de rechtszaak die door de ouders van Hanah is aangespannen tegen de school en zal er worden ingezoomd op Jessica en Justin.

Nieuwe rollen

Behalve de bekende gezichten zullen we dus ook veel nieuwe personages zien, al zijn dit niet direct hoofdrollen. Anne Winters is onder andere bekend van de serie Tyrant, waarin ze de dochter van Barry speelt. In 13 Reasons Why zal ze Chloe spelen, een studente met behoorlijk wat aantrekkingskracht. Voor Bryce Cass is het zijn eerste belangrijke rol in een grote serie. Hij zal Cyrus spelen en volgens de eerste berichten is Cyrus iemand met een naar karakter. Zijn zusje Mackenzie zal gespeeld worden door Chelsea Alden. Alden speelde al in diverse grote series, zoals American Horror Story, Veep, The Ranch en Jane The Virgin.

Lees ook: Dit is waar 13 Reasons Why seizoen 2 om draait

Samantha Logan is mede bekend van Teen Wolf en zal in 13 Reasons Why de rol van Nina op zich nemen. Zij zal een geheim met zich meedragen. Kelli O’Hara maakt de stap van het theater naar het kleine scherm. Ze won bijvoorbeeld een Tony Award voor haar rol in The King and I. In 13 Reasons Why speelt ze advocate Jackie. Ook Allison Miller zal als Sonya een rol als advocate krijgen. Ben Lawson is de zevende nieuwkomer. Hij speelt Rick, de honkbalcoach van Liberty High.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?