Laatste Nieuws

13 Geboden komt in augustus naar Netflix

De Vlaamse serie 13 Geboden komt naar Netflix. De streamingdienst is erin geslaagd om de rechten binnen te halen voor het complete seizoen van de reeks. De dertien afleveringen van de serie met Marie Vinck en Dirk Van Dijck in de hoofdrol verschijnen al in augustus op Netflix.

13 Geboden

13 Geboden werd vorig jaar in België uitgezonden bij VTM en scoorde daarvoor al goed in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten onder de naam 13 Commandments. De thrillerserie vertelt het gruwelijke verhaal van een 16-jarig Turks meisje dat vermoord wordt door haar keel door te snijden. Al snel wordt gedacht aan eremoord, maar bewijs daarvoor vinden lukt de politie niet.

Al snel blijkt de moord op het meisje nog maar een eerste gruweldaad. De misdadiger die achter de daden zit wil Vlaanderen opnieuw na laten denken over normen en waarden. Iedere keert staat één van de tien geboden van Mozes centraal. Ondertussen doen Vicky Degraeve (Vinck) en Peter Devriendt (Van Dijck) er alles aan om de moordenaar op het spoor te komen.

13 Geboden op Netflix

13 Geboden is vanaf 30 augustus te bekijken op Netflix. Alle dertien afleveringen verschijnen op die dag in één keer bij de streamingdienst. Het is niet voor het eerst dat een Vlaamse serie wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Eerder zagen we onder meer Code 37 en Beau séjour al verschijnen.

Bekijk de trailer van 13 Geboden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?