Laatste Nieuws

10 Series om het eerste kwartaal van 2020 naar uit te kijken

Het eerste kwartaal van 2020 gaat heel wat moois brengen. We hebben al een aantal nieuwe titels zien verschijnen met onder andere Dracula en Messiah, maar in de komende maanden is er nog heel wat moois op komst. In dit artikel vind je een overzicht met tien Netflix Originals die we in de komende maanden kunnen verwachten. Van nieuwe seizoenen tot gloednieuwe series: het komt allemaal voorbij.

Ares seizoen 1 – 17 januari

Met Ares heeft Nederland zijn eerste Netflix Original Sserie te pakken. De psychologische horrorserie gaat over de beste vrienden van Rosa en Jacob. Ze worden door een geheim studentengenootschap uitgenodigd. Als ze de uitnodiging accepteren, komen ze in een wereld terecht vol rijkdom en macht.

Maar tegelijkertijd ook in een duistere wereld voor demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Ze moeten een hoge prijs betalen om bij de elite te horen. Ares bekijk je vanaf vrijdag 17 januari 2020 op Netflix. Winchester McFly, eerder verantwoordelijk voor Bankier van het Verzet, is verantwoordelijk voor het script.

Family Reunion seizoen 2 – 20 januari

Fans van Family Reunion werden met kerst al blij gemaakt met een speciale aflevering, maar daar blijft het niet bij. Het tweede seizoen van de komedieserie is onderweg naar Netflix en wordt op 20 januari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

In de komedieserie kijken we mee met de McKellans. Ze verhuizen van Seattle naar het platteland van Georgia en komen daar in een heel andere wereld terecht. Niet iedereen waardeert hun stadse gewoonten en dat leidt zo nu en dan tot hilarische fragmenten. Daarin spelen ook hun traditionele grootouders een belangrijke rol.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 – 23 januari

We hebben langer moeten wachten dan gedacht, maar Chilling Adventures of Sabrina is dan eindelijk bijna terug voor alweer een derde seizoen. De serie is een duister coming-of-age verhaal met horror, occulte praktijken en natuurlijke hekserij.

De jonge Sabrina (Kiernan Shipka) vindt het moeilijk om om te gaan met haar persoonlijkheid. Ze is half-mens, half-heks. Van beide kanten wordt er aan haar getrokken. Ze wordt deels getrokken naar de heksenwereld en deels naar de menselijke wereld. Maar waar kiest ze zelf voor?

The Stranger seizoen 1 – 30 januari

Opnieuw wordt een boek van Harlan Coben gebruikt om een serie te maken. In navolging van Safe kunnen we vanaf 30 januari aan de slag met The Stranger. De hoofdrol is voor Richard Armitage die de rol van Adam Price krijgt.

We volgen Armitage, een gelukkige echtgenoot en tevens vader van twee kinderen. Een geheim over zijn vrouw laat echter zijn hele wereld instorten. Hij komt terecht in een we vol samenzweringen en gevaar. In België kennen we het boek waarop The Stranger gebaseerd is als De Vreemde.

Ragnarok – 31 januari

Vanuit Noorwegen mogen we vanaf 31 januari aan de slag met een nieuwe dramaserie. Scandinavische series doen het normaliter goed bij Netflix en mogelijk krijgt de streamingdienst daar met Ragnarok binnenkort een nieuwe goed scorende serie bij.

We volgen de inwoners van een fictief plaatsje in Noorwegen, maar zijn zij wel zoals ze zich voordoen? De inwoners van Edda ervaren samen hoe de wereld drastisch veranderd. Met smeltende ijskappen, warme winters en gewelddadige stortbuien. Zijn we op weg naar een nieuwe Ragnarok, of grijpt iemand op tijd in?

Locke & Key – 7 februari

Afkomstig van de makers van Bates Motel en The Haunting of Hill House kunnen we vanaf 7 februari aan de slag met Locke & Key. De reeks is gebaseerd op de succesvolle graphic novels van Joe Hill en Gabriel Rodriguez.

De Netflix-serie vertelt het verhaal van drie kinderen die hun vader op mysterieuze wijze zijn kwijtgeraakt. Nu keren ze samen met hun moeder terug naar hun ouderlijk huis. Magische sleutels in het huis hebben mogelijk het antwoord op vragen rondom de dood van hun vader.

Narcos: Mexico seizoen 2 – 13 februari

Narcos: Mexico is één dag voor Valentijnsdag terug voor een tweede seizoen. Het verhaal van Narcos heeft een flinke vlucht genomen. Het begon in eerste instantie met de jacht op Pablo Escobar, maar inmiddels zijn we al toe aan het verhaal over de drugsopkomst in Mexico.

Nadat we in het eerste seizoen zagen dat Kiki Camarena (Michael Peña) de jacht opende op het Guadalajara Kartel, draait het in het tweede seizoen om de gewelddadige strijd in de War on Drugs in de jaren ’80. Inmiddels woedt de strijd ook tussen de antidrugseenheden uit Amerika en het Mexicaanse leger.

Ozark seizoen 3 – 27 maart

Het derde seizoen van Ozark wordt op 27 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix en we weten nu al het één en ander over het verhaal voor seizoen 3. Hoofdrolspeler Jason Bateman gaf tenslotte al aan dat het seizoen zich zes maanden na het laatste seizoen afspeelt. De casino draait inmiddels en biedt zowel positieve als negatieve mogelijkheden. Sommige daarvan zijn verleidelijk, terwijl anderen voor ontspanning zorgen. Uiteindelijk beïnvloedt alles het gezin.

Better Call Saul seizoen 5 – 24 februari

We hebben lang geduld moeten hebben, maar in de komende maanden is het eindelijk zover en kunnen we aan de slag met Better Call Saul seizoen 5. De succesvolle spin-off van Breaking Bad heeft ons de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill laten zien tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

Maandag 24 februari 2020 gaat het vijfde seizoen van Better Call Saul van start. Vanaf dat moment verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen van de reeks online. Daarmee lopen de episodes mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten bij AMC.

Star Trek: Discovery seizoen 3 – n.n.b.

In de komende maanden verwachten we ook een nieuw seizoen van Star Trek: Discovery. Het gaat alweer om het derde seizoen van de reeks. Voor het verhaal wordt een flinke tijdsprong gemaakt. Tussen het tweede en derde seizoen zit namelijk bijna duizend jaar.

We volgen hoe de crew van de U.S.S. Discovery een onzekere periode tegemoet gaat. Met hulp van nieuwe vrienden zullen ze er alles aan moeten doen om een hoopvolle toekomst op te bouwen. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar de release lijkt niet lang meer te duren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?