Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 7

De nieuwe lijst met de tien meest populaire titels is bekend. In de zevende week van 2020 zijn er wat verschuivingen geweest. De nummer één blijft hetzelfde, maar de nummer twee is volledig nieuw en is gelijk uiterst populair.

Nieuwe titels

In de lijst staan ook een aantal andere nieuwe titels met Uncut Gems en de op woensdag verschenen romcom To All The Boys: P.S. I Still Love You. Ares, You en Messiah zijn deze week vertrokken uit de lijst met meest populaire titels.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. When Calls the Heart (-)
    • Tot grote verrassing van heel wat fans heeft Netflix When Calls The Heart voorzien van een nieuw seizoen. Het normaal zo rustige dorpje is de laatste tijd opgeschud door heel wat ellende. Zo zijn er in de serie meerdere personages overleden en waren er ook problemen rondom actrice Lori Loughlin. Toch is de reeks nog altijd een groot succes.
   2. Locke & Key (nieuw) 
    • Locke & Key is gebaseerd op de stripboekenreeks van Joe Hill (zoon Stephen King) en Gabriel Rodríguez. Het indrukwekkende verhaal volgt drie kinderen die recent hun vader zijn kwijtgeraakt. Als ze samen met hun moeder terugkeren naar hun ouderlijk huis, vinden ze magische sleutels die verband houden met de dood van hun vader.
   3. Night on Earth (+3)
    • De makers van Our Planet zijn terug met een gloednieuwe natuurdocumentaire. In deze documentaire komen we erachter hoe de wereld er in de nacht uitziet. Dat levert fabelachtige mooie beelden op van de natuur.
   4. The Stranger (-)  
    • Na Safe is er een nieuwe Harlan Coben-thriller gelanceerd. In The Stranger wordt een man aangesproken door een vreemdeling. Hij doet de meest bizarre beweringen over de vrouw van de man. Alhoewel hij dat in eerste instantie niet gelooft, komt zijn leven al snel op zijn kop te staan.
   5. Sex Education (-3)
    • Sex Education is teruggekeerd voor een tweede seizoen. In het eerste seizoen zagen we al hoe de onzekere Otis samen met de rebelse Maeve een sekstherapiepraktijk op school begint. In seizoen 2 keren Otis Milburn en Maeve Wiley terug en staan ze voor interessante nieuwe uitdagingen.
   6. Grace and Frankie (+1)
    • Recent was het ook de beurt aan de release van het voorlaatste seizoen van Grace and Frankie. De twee moeten het met elkaar zien te overleven nu hun beide partners besloten hebben met elkaar verder te gaan. Dat gaat beter dan eerst verwacht.
   7. Chilling Adventures of Sabrina (-3)
    • Chilling Adventures of Sabrina is gelijk torenhoog binnengekomen in de top lijst van deze week. In de serie volgen we Sabrina, half heks, half mens. Ze gaat verder in haar strijd in de twee werelden en daarvoor moet ze soms een hoge prijs betalen.
   8. Uncut Gems (nieuw) 
    • Met Adam Sandler in de hoofdrol heeft Netflix met Uncut Gems een Amerikaanse misdaaddramafilm in zijn assortiment. In de film zien we hoe een juwelier zich flink in de problemen werkt. Boze schuldeisers openen de jacht op hem, waardoor hij moet vrezen voor zijn leven.
   9. To All The Boys: P.S. I Still Love You (nieuw) 
    • To All the Boys: P.S. I Still Love You is het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before. In de nieuwe film zien we hoe het nu verder gaat met Lara Jean (Lana Condor) Peter Kavinsky (Noah Centineo). De twee zijn nu een koppel, maar houdt dat ook stand als een oude vlam in het spel komt?
   10. Ragnarok (-)
    • Scandinavische series doen het doorgaans uitstekend bij Netflix en dat is niet anders voor Ragnarok. We volgen een groep mensen in het fictieve stadje Edda. Daar worden mensen gedwongen om te reageren op klimaatveranderingen. Lukt het om op tijd in te grijpen om een Ragnarok te voorkomen?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?