Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 5

De tien meest populaire titels van deze week zijn bekend. You is niet langer de nummer één wat betreft meest populaire titels op Netflix. De serie met Joe Goldberg heeft het wekenlang vol gehouden, maar moet nu toch Sex Education voor zich dulden.

Nieuwe titels

Wat direct opvalt in de lijst is dat een aantal recent verschenen titels hun intrede maken. Zo komt Chilling Adventures of Sabrina meteen hoog binnen, doet ook The Ranch het uitstekend en is er een verrassende plek weggelegd voor Pandemic.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Sex Education (+1)
    • Sex Education is teruggekeerd voor een tweede seizoen. In het eerste seizoen zagen we al hoe de onzekere Otis samen met de rebelse Maeve een sekstherapiepraktijk op school begint. In seizoen 2 keren Otis Milburn en Maeve Wiley terug en staan ze voor interessante nieuwe uitdagingen.
   2. You (-1) 
    • Joe Goldberg is terug in een nieuwe stad met een nieuwe naam. Wie dacht dat Joe nu echt veranderd was, komt bedrogen uit. Het draait niet meer om Beck, maar Love is zijn nieuwe obsessie. Maar is zij wel echt wie ze zegt dat ze is?
   3. Grace and Frankie (+1)
    • Recent was het ook de beurt aan de release van het voorlaatste seizoen van Grace and Frankie. De twee moeten het met elkaar zien te overleven nu hun beide partners besloten hebben met elkaar verder te gaan. Dat gaat beter dan eerst verwacht.
   4. Chilling Adventures of Sabrina (nieuw) 
    • Chilling Adventures of Sabrina is gelijk torenhoog binnengekomen in de top lijst van deze week. In de serie volgen we Sabrina, half heks, half mens. Ze gaat verder in haar strijd in de twee werelden en daarvoor moet ze soms een hoge prijs betalen.
   5. Messiah (-2) 
    • Op Nieuwjaarsdag was het de beurt aan de release van Messiah. De reeks heeft wel wat weg met Homeland. Op mysterieuze wijze verschijnt ineens een man in Syrië genaamd Al-Masih. Het gerucht gaat dat hij gezonden is door God, maar is dat wel echt zo? Eva Geller wordt door de CIA op onderzoek gestuurd in deze spannende politieke thrillerserie.
   6. The Circle (-1)
    • De nieuwe realityserie The Circle laat pijnlijk zien dat je je online anders voor kunt doen dan je in werkelijkheid bent. Lukt het om de kandidaten te ontdekken wie de catfish is, terwijl de deelnemers alleen met elkaar communiceren door middel van chat?
   7. The Ranch (nieuw) 
    • The Ranch is nu officieel ten einde, maar niet voordat hij binnen is getreden in de top tien meest populaire titels. We volgen nog één keer de verhalen van Colt Bennett (Ashton Kutcher) en zijn familie.
   8. The Witcher (-2) 
    • De verwachtingen van The Witcher waren hoog en terecht. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige fantasieboeken. De hoofdrolspeler is de eenzame monsterjager Geralt of Rivia. Hij vecht tegen monsters in een wereld waarin mensen misschien wel slechter zijn dan de wezens waar hij tegen vecht.
   9. Ares (-2)
    • Met Ares heeft ook Nederland zijn eerste Netflix Original te pakken. In de achtdelige psychologisch horrorserie Ares volgen we de beste vrienden Rosa en Jacob. Ze komen in een duistere wereld terecht vol geheimen.
   10. Pandemic (nieuw) 
    • Pandemic: How to Prevent an Outbreak heeft zijn populariteit mogelijk enigszins te danken aan de realiteit van nu. Het Coronavirus in China houdt de gemoederen flink bezig en juist in de periode van die uitbraak is deze indrukwekkende docu verschenen. We zien hoe alles eraan gedaan wordt om een wereldwijde uitbraak van de griep tegen te houden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?