Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 4

Ares Netflix

De tien meest populaire titels van deze week zijn bekend. You moet zich inmiddels flink zorgen maken om de eerste plek in de top 10 lijst. De concurrentie nadert namelijk in rap tempo. In dit artikel vind je precies welke films, documentaires en series in de afgelopen periode het meest besproken en bekeken is. Met deze week een nieuwe top tien.

Grote concurrentie

You krijgt flinke concurrentie in de top lijst van deze week. Gebeurde er vorige week weinig in de top, zijn nu twee titels torenhoog binnengekomen. Het gaat dan om Sex Education en Grace and Frankie. Ook de Nederlandse Netflix Original Ares is nieuw in de top tien van deze week.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. You (-)
    • Joe Goldberg is terug in een nieuwe stad met een nieuwe naam. Wie dacht dat Joe nu echt veranderd was, komt bedrogen uit. Het draait niet meer om Beck, maar Love is zijn nieuwe obsessie. Maar is zij wel echt wie ze zegt dat ze is?
   2. Sex Education (nieuw)
    • Sex Education is teruggekeerd voor een tweede seizoen. In het eerste seizoen zagen we al hoe de onzekere Otis samen met de rebelse Maeve een sekstherapiepraktijk op school begint. In seizoen 2 keren Otis Milburn en Maeve Wiley terug en staan ze voor interessante nieuwe uitdagingen.
   3. Messiah (-1) 
    • Op Nieuwjaarsdag was het de beurt aan de release van Messiah. De reeks heeft wel wat weg met Homeland. Op mysterieuze wijze verschijnt ineens een man in Syrië genaamd Al-Masih. Het gerucht gaat dat hij gezonden is door God, maar is dat wel echt zo? Eva Geller wordt door de CIA op onderzoek gestuurd in deze spannende politieke thrillerserie.
   4. Grace and Frankie (nieuw)
    • Recent was het ook de beurt aan de release van het voorlaatste seizoen van Grace and Frankie. De twee moeten het met elkaar zien te overleven nu hun beide partners besloten hebben met elkaar verder te gaan. Dat gaat beter dan eerst verwacht.
   5. The Circle (-)
    • De nieuwe realityserie The Circle laat pijnlijk zien dat je je online anders voor kunt doen dan je in werkelijkheid bent. Lukt het om de kandidaten te ontdekken wie de catfish is, terwijl de deelnemers alleen met elkaar communiceren door middel van chat?
   6. The Witcher (-3) 
    • De verwachtingen van The Witcher waren hoog en terecht. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige fantasieboeken. De hoofdrolspeler is de eenzame monsterjager Geralt of Rivia. Hij vecht tegen monsters in een wereld waarin mensen misschien wel slechter zijn dan de wezens waar hij tegen vecht.
   7. Ares (nieuw)
    • Met Ares heeft ook Nederland zijn eerste Netflix Original te pakken. In de achtdelige psychologisch horrorserie Ares volgen we de beste vrienden Rosa en Jacob. Ze komen in een duistere wereld terecht vol geheimen.
   8. Virgin River (-4) 
    • Virgin River is de nieuwste romantische dramaserie van Netflix. We volgen Melinda Monroe. Een groot persoonlijk drama heeft ervoor gezorgd dat ze opnieuw wil beginnen. Ze besluit een nieuw leven op te bouwen in het kleine dorpje Virgin River als verpleegkundige. Dat gaat echter moeilijker dan gedacht.
   9. Queen of the South (-3) 
    • Queen of the South, ook wel bekend onder de naam La Reina del Sur, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Arturo Pérez-Reverta. We volgen Teresa, een arme vrouw die hard moet werken voor haar geld. Ze verliest haar hart aan Güero, een drugsdealer. Het duurt echter niet lang voordat hij vermoord wordt en Teresa uitgroeit tot een grote drugsbaron.
   10. Titans (-3) 
    • Titans is vorige week voorzien van gloednieuwe afleveringen. In de DC-serie volgen we een groep jongeren die superhelden willen worden. We zien hoe Dick Grayson uit de schaduw stapt van Batman. Hij wordt de leider van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven, Beast Boy en vele anderen.