Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 3

Vorige week zagen we hoe You uitstekende zaken deed in de lijst met tien meest populaire titels op Netflix in week 2, maar hoe zit dat deze week? Welke films, documentaires en series werden in de afgelopen periode het meest besproken en bekeken? Netflix houdt de cijfers doorgaans voor zichzelf, maar toch valt er veel te zeggen over de populariteit van titels op de streamingdienst. Deze week dan ook een nieuwe top tien.

Top bijna ongewijzigd

In de top hebben deze week weinig verschuivingen plaatsgevonden. You staat nog steeds op de eerste plek, gevolgd door Messiah. De top drie wordt afgesloten door The Witcher. Lager in de lijst zijn er wel wat verschuivingen zichtbaar. Zo hebben Spinning Out en Lost in Space de lijst verlaten voor Titans en Dracula.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. You (-)
    • Joe Goldberg is terug in een nieuwe stad met een nieuwe naam. Wie dacht dat Joe nu echt veranderd was, komt bedrogen uit. Het draait niet meer om Beck, maar Love is zijn nieuwe obsessie. Maar is zij wel echt wie ze zegt dat ze is?
   2. Messiah (-)
    • Op Nieuwjaarsdag was het de beurt aan de release van Messiah. De reeks heeft wel wat weg met Homeland. Op mysterieuze wijze verschijnt ineens een man in Syrië genaamd Al-Masih. Het gerucht gaat dat hij gezonden is door God, maar is dat wel echt zo? Eva Geller wordt door de CIA op onderzoek gestuurd in deze spannende politieke thrillerserie.
   3. The Witcher (+1)
    • De verwachtingen van The Witcher waren hoog en terecht. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige fantasieboeken. De hoofdrolspeler is de eenzame monsterjager Geralt of Rivia. Hij vecht tegen monsters in een wereld waarin mensen misschien wel slechter zijn dan de wezens waar hij tegen vecht.
   4. Virgin River (-1) 
    • Virgin River is de nieuwste romantische dramaserie van Netflix. We volgen Melinda Monroe. Een groot persoonlijk drama heeft ervoor gezorgd dat ze opnieuw wil beginnen. Ze besluit een nieuw leven op te bouwen in het kleine dorpje Virgin River als verpleegkundige. Dat gaat echter moeilijker dan gedacht.
   5. The Circle (+3)
    • De nieuwe realityserie The Circle laat pijnlijk zien dat je je online anders voor kunt doen dan je in werkelijkheid bent. Lukt het om de kandidaten te ontdekken wie de catfish is, terwijl de deelnemers alleen met elkaar communiceren door middel van chat?
   6. Queen of the South (-)
    • Queen of the South, ook wel bekend onder de naam La Reina del Sur, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Arturo Pérez-Reverta. We volgen Teresa, een arme vrouw die hard moet werken voor haar geld. Ze verliest haar hart aan Güero, een drugsdealer. Het duurt echter niet lang voordat hij vermoord wordt en Teresa uitgroeit tot een grote drugsbaron.
   7. Titans (nieuw)
    • Titans is vorige week voorzien van gloednieuwe afleveringen. In de DC-serie volgen we een groep jongeren die superhelden willen worden. We zien hoe Dick Grayson uit de schaduw stapt van Batman. Hij wordt de leider van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven, Beast Boy en vele anderen.
   8. How To Get Away With Murder (-3) 
    • In How To Get Away With Murder draait het om een groep studenten rondom Annalise Keating (Viola Davis). De docent rechten op een universiteit verzamelt ieder jaar haar beste studenten om zich heen, waarmee ze zaken wil winnen. Het loopt ditmaal anders wanneer er een moord wordt gepleegd. Met flash forwards zien we al dat de groep studenten hierbij een cruciale rol vervullen, maar wat is er exact gebeurd?
   9. Dracula (nieuw)
    • Afkomstig van de makers van Sherlock verscheen op Nieuwjaarsdag Dracula online op Netflix. Het verhaal van de bloeddrinkende graaf Dracula die Transsylvanië verlaat en verhuist naar het Victoriaanse Londen is daarmee nieuw leven in geblazen. De serie telt drie afleveringen van allen zo’n negentig minuten.
   10. Anne met een E (-)
    • Anne met een E is door Netflix nieuw leven in geblazen. Het slotstuk van de serie staat sinds kort op Netflix. In de reeks volgen we Anne, een dapper weesmeisje met grote passies. De band met haar adoptieouders is niet meteen geweldig. Vooral omdat zij vurig gehoopt hadden op een jongetje. Toch weet Anne zich erdoorheen te slaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?