Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 2

Welke films, documentaires en series werden in de afgelopen periode het meest besproken? Welke titels werden het meest bekeken? Netflix houdt de meeste cijfers daarvan voor zichzelf, maar toch valt er vaak wel wat te zeggen over de populariteit van titels op de streamingdienst. Deze week brengen we voor het eerst de tien meest populaire titels van de week.

Veel nieuwe titels

Netflix heeft de laatste weken heel wat nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Een aantal titels daarvan doen direct uitstekende zaken door hoog binnen te komen in de lijst. Denk bijvoorbeeld aan de veelbesproken serie Messiah met de Belg Mehdi Dehbi in de hoofdrol.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. You
    • Joe Goldberg is terug in een nieuwe stad met een nieuwe naam. Wie dacht dat Joe nu echt veranderd was, komt bedrogen uit. Het draait niet meer om Beck, maar Love is zijn nieuwe obsessie. Maar is zij wel echt wie ze zegt dat ze is?
   2. Messiah 
    • Op Nieuwjaarsdag was het de beurt aan de release van Messiah. De reeks heeft wel wat weg met Homeland. Op mysterieuze wijze verschijnt ineens een man in Syrië genaamd Al-Masih. Het gerucht gaat dat hij gezonden is door God, maar is dat wel echt zo? Eva Geller wordt door de CIA op onderzoek gestuurd in deze spannende politieke thrillerserie.
   3. Virgin River 
    • Virgin River is de nieuwste romantische dramaserie van Netflix. We volgen Melinda Monroe. Een groot persoonlijk drama heeft ervoor gezorgd dat ze opnieuw wil beginnen. Ze besluit een nieuw leven op te bouwen in het kleine dorpje Virgin River als verpleegkundige. Dat gaat echter moeilijker dan gedacht.
   4. The Witcher
    • De verwachtingen van The Witcher waren hoog en terecht. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige fantasieboeken. De hoofdrolspeler is de eenzame monsterjager Geralt of Rivia. Hij vecht tegen monsters in een wereld waarin mensen misschien wel slechter zijn dan de wezens waar hij tegen vecht.
   5. How To Get Away With Murder 
    • In How To Get Away With Murder draait het om een groep studenten rondom Annalise Keating (Viola Davis). De docent rechten op een universiteit verzamelt ieder jaar haar beste studenten om zich heen, waarmee ze zaken wil winnen. Het loopt ditmaal anders wanneer er een moord wordt gepleegd. Met flash forwards zien we al dat de groep studenten hierbij een cruciale rol vervullen, maar wat is er exact gebeurd?
   6. Spinning Out 
    • Virgin River is niet de enige dramaserie in de lijst. Ook Spinning Out deed het de laatste weken goed. Deze serie speelt zich af op het ijs. Als een kunstschaatsster geblesseerd raakt, ziet ze haar droom in duigen vallen. Tot een nieuwe partner haar Olympische droom misschien toch waar kan maken.
   7. Queen of the South 
    • Queen of the South, ook wel bekend onder de naam La Reina del Sur, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Arturo Pérez-Reverta. We volgen Teresa, een arme vrouw die hard moet werken voor haar geld. Ze verliest haar hart aan Güero, een drugsdealer. Het duurt echter niet lang voordat hij vermoord wordt en Teresa uitgroeit tot een grote drugsbaron.
   8. The Circle
    • De nieuwe realityserie The Circle laat pijnlijk zien dat je je online anders voor kunt doen dan je in werkelijkheid bent. Lukt het om de kandidaten te ontdekken wie de catfish is, terwijl de deelnemers alleen met elkaar communiceren door middel van chat?
   9. Lost in Space 
    • In de vorige eeuw was Lost in Space een groot succes en Netflix heeft de reeks nieuw leven ingeblazen. De reboot vertelt het verhaal van de familie Robinson. Ze hebben de missie om in de ruimte ervoor te zorgen dat de mensheid gered wordt, maar crashen voortijdig op een andere planeet.
   10. Anne met een E
    • Anne met een E is door Netflix nieuw leven in geblazen. Het slotstuk van de serie staat sinds kort op Netflix. In de reeks volgen we Anne, een dapper weesmeisje met grote passies. De band met haar adoptieouders is niet meteen geweldig. Vooral omdat zij vurig gehoopt hadden op een jongetje. Toch weet Anne zich erdoorheen te slaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?